Σχετικά

Ιστολόγιο που λειτουργεί παράλληλα με:
www.brodimas.gr
Το κείμενο στην προμετωπίδα είναι από την εκκλησιαστική απογραφή των Ενετών (1696)
Επικοινωνία:
villadidimo@gmail.com
Γιώργος Νικ. Μπροδήμας

Αρχείο Αρθρων

Οικολογική Εναλλακτική Παρέμβαση Ερμιονίδας

Τοπικά

Δημοτικές Παρατάξεις

Αργολίδα

Private Acces …

06A… to the beach που σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ιδιωτική παραλία, ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία, ιδιωτική χρήση παραλίας,  κ.λ.π. ίσως και απαγορεύεται εδώ το κολύμπι, φύγε από εδώ, …..

Κάποιοι πουλάνε και ιδιωτικές … σπηλιές στην θάλασσα! Ακόμη και ιδιωτικές … δέστρες!

Κάποιο άλλοι που αγόρασαν ένα οικόπεδο στο Σαλάντι, έχτισαν ένα σπιτάκι με τις σχετικές αυθαιρεσίες, θεωρούν ότι αγόρασαν και την παραλία και κυνηγάνε τους Διδυμιώτες από εκεί!

Τέλος υπάρχουν και κάποιοι που τώρα προσπαθούν να φτιάξουν το ν-οστό  ‘πολιτικό τους προφίλ’ κατάληξη μετά από πολλές κυβιστήσεις και πολλά ξεπουλήματα και είναι αυτοί που μέχρι πριν λίγο καιρό κυνηγούσαν Διδυμιώτες από την παραλία του ‘αφεντικού’!

Όμως άλλοι είναι οι υπεύθυνοι!

Τους οποίους ο πρόεδρος τους γνωρίζει.

Και καλά θα κάνει, προκειμένου να προστατεύσει τους Διδυμιώτες, να τους επισκεφθεί με την Αστυνομία ή το Λιμενικό και να τους πει δυο κουβέντες.

Και ακόμη καλλίτερα να τοποθετήσει μερικές πινακίδες που να ενημερώνουν στα Ελληνικά και στα Αγγλικά ότι δεν υπάρχουν ούτε ιδιωτικές παραλίες ούτε ιδιωτικές … σπηλιές στην θάλασσα.

Αλλά αυτό που πρέπει να γίνει είναι αυτό που οι Κοινοτικοί και Δημοτικοί ‘Αρχοντες’ αποφεύγουν εδώ και 12 χρόνια να κάνουν, να εφαρμόσουν, επί τέλους, τις δυο αποφάσεις που αναφέρονται στο σχόλιο

Αιγιαλοί, Παραλίες, Προσπελάσεις κ.α.

Που οι συγχωριανοί καλά θα κάνουν να διαβάσουν προσεκτικά και τις δύο αναφερόμενες αποφάσεις.

Γιατί αυτό δίνει απάντηση σε πολλά ερωτήματα αφού φαίνεται καθαρά ότι λύνουν πολλά προβλήματα αλλά φαίνεται επίσης ποιοι θίγονται από την εφαρμογή των αποφάσεων αυτών.

Και βέβαια μην ξεχνάμε και τις προσπελάσεις στην θάλασσα στην έκταση της ΜΕΛΦΑ

Προσπελάσεις στην θάλασσα στο Σαλάντι.

Από τότε δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάποια ενέργεια.

Με την διευκρίνιση ότι η οικογένεια Μπροδήμα όχι μόνο δεν είναι μεταξύ αυτών που αντιδρούν, αλλά, αντίθετα, συνέβαλλε στην διαμόρφωση των κειμένων των αποφάσεων αυτών και  φωνάζει εδώ και χρόνια για την εφαρμογή τους!

Επί πλέον αυτά δίνουν αποστομωτική απάντηση στα λεγόμενα από πολλούς,  ‘φίλους’ μου. Που προσπαθούν, ανεπιτυχώς, εδώ και χρόνια, με φωνές στην πλατεία, να κρύψουν τις πολιτικές πομπές τους και τις πολιτικές ενοχές τους.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>