Σχετικά

Ιστολόγιο που λειτουργεί παράλληλα με:
www.brodimas.gr
Το κείμενο στην προμετωπίδα είναι από την εκκλησιαστική απογραφή των Ενετών (1696)
Επικοινωνία:
villadidimo@gmail.com
Γιώργος Νικ. Μπροδήμας

Αρχείο Αρθρων

Τοπικά

Δημοτικές Παρατάξεις

Αργολίδα

Όταν το «κλειδί του τουριστικού θριάμβου» βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας…

enimerosiΣτην ‘Ενημέρωση Πελοποννήσου’

Όταν το «κλειδί του τουριστικού θριάμβου» βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας…

VillaDidimo:

  1. Προσυπογράφω.
  2. Μια ομάδα Διδυμιώτες, Φουρνιώτες και Λουκαϊσιώτες, το ιστολόγιο αυτό και εγώ προσωπικά, δουλεύουμε για αυτά. Όχι με το … πληκτρολόγιο αλλά με πραγματική ιχνηλασία, περπάτημα δηλαδή σε βουνά και σε κατσάβραχα.
  3. Συλλογική δράση υπάρχει, επιστημονικό προσωπικό υπάρχει, τα λίγα χρήματα που απαιτούνται υπάρχουν, Βουνό, Βουνά για την ακρίβεια, υπάρχουν, Μοναστήρι υπάρχει, Εξωκλήσια υπάρχουν, Κάστρα υπάρχουν, Παλαιολιθικοί Οικισμοί υπάρχουν, ο Οικισμός Πελεή υπάρχει, Σπηλιές υπάρχουν, Βράχια για αναρρίχηση υπάρχουν, Θέα υπάρχει, Πεδία για ‘πέταγμα’ υπάρχουν, Γάλα υπάρχει, Τυρί υπάρχει, Κρέας υπάρχει, Λάδι υπάρχει, Κρασί με την Γιορτή του υπάρχει, Κουζίνα Παραδοσιακή υπάρχει, Πατάτα με την Γιορτή της υπάρχει, Ζαρζαβατικά υπάρχουν, Αλεύρι υπάρχει, Τουλίπα με την Γιορτή της υπάρχει, Γιορτή Κτηνοτροφίας μπορεί να υπάρξει, Λαογραφία που μπορεί να οργανωθεί καλλίτερα υπάρχει, Θάλασσα υπάρχει, Ακρογιαλιές υπάρχουν, η Φύση έχει φροντίσει για ΟΛΑ.
  4. Ανεργία υπάρχει, Μυαλό και διάθεση για δουλειά δεν ξέρω αν υπάρχει.
  5. Υπάρχει όμως και ένας πολιτικά μίζερος Τέραρχος και κάτι αλεπουδάκια που νομίζουν ότι έκαναν 101.
  6. Όλα τα Κάστρα, παντού και πάντα, πέφτουν από μέσα.
  7. Αλλά, το Δίδυμο, το Δίδυμο το Μικρό, δεν το κατάκτησε ποτέ και κανένας. Και όσοι το προσπάθησαν …., άντε μην γράψω τι έπαθαν.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>