Σχετικά

Ιστολόγιο που λειτουργεί παράλληλα με:
www.brodimas.gr
Το κείμενο στην προμετωπίδα είναι από την εκκλησιαστική απογραφή των Ενετών (1696)
Επικοινωνία:
villadidimo@gmail.com
Γιώργος Νικ. Μπροδήμας

Αρχείο Αρθρων

Οικολογική Εναλλακτική Παρέμβαση Ερμιονίδας

Τοπικά

Δημοτικές Παρατάξεις

Αργολίδα

Καλημέρα Δ. Καμιζή

Στο video που ακολουθεί λές πολλά για το Νερό Υδρευσης και Αρδευσης στον Τόπο μας.

Σε ό,τι αφορά την μεταφορά του Νερού του Ανάβαλου τα λεγόμενά σου περί υποθαλάσσιας όδευσης κ.λ.π. διαψεύστηκαν λίγες μέρες μετά, όταν ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε η μελέτη που αναφέρεις και πρότεινε χερσαία όδευση.  Εδώ και εδώ.

Και αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά για την ‘πολιτική’ σου και τα έργα σου στο ζήτημα αυτό τα προηγούμενα χρόνια. Και τις συνέπειες της στον Τόπο φυσικά. Αλλά αυτά μια άλλη φορά.

Στο video μιλάς και για το φράγμα στην Τζερτζελιά.

[embedplusvideo height=”360″ width=”450″ editlink=”http://bit.ly/2D3slSD” standard=”http://www.youtube.com/v/OGHv953rzGY?fs=1″ vars=”ytid=OGHv953rzGY&width=450&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4508″ /]

Και λες ότι υπάρχει Μελέτη. Μελέτη που δεν την έχει δει κανένας από μας.

Σου ζητώ επομένως να την δημοσιοποιήσεις γιατί πιστεύω ότι την έχεις στο αρχείο σου.

Αν μας πεις ότι δεν την έχεις τότε να μας πεις αν την άφησες στον Δήμο όταν έφυγες.

Εκτός αν μας πεις ότι κάπου κάτι άκουσες ή ότι και αυτή είναι πνευματική ιδιοκτησία κάποιου και ότι αυτός ο κάποιος απλά σου επέτρεψε να την δεις χωρίς να σου χορηγήσει αντίγραφο, δηλαδή αυτά που είπες εσύ στον Γιάννη Σερέτη.

Πρέπει ακόμη να συμπληρώσω ότι όσα πολύ καλά έκανε και έγραψε ο Δαμαλίτης για την πολιτική του Α. Λεμπέση σχετικά με τα φράγματα, τον ευχαρίστησα για αυτό γιατί μας βοήθησε, αλλά  κατά την άποψή μου  τα ίδια ισχύουν, μέχρι κεραίας, και για την δική σου πολιτική στο ίδιο θέμα. Αυτό είναι το δίκαιο και το χρήσιμο στην προσπάθεια αφού η Μελέτη προτείνει φράγματα και στον Καποδιστριακό Δήμο Κρανιδίου και όχι μόνο στον Δήμο Ερμιόνης.

Περιμένουμε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>