Σχετικά

Ιστολόγιο που λειτουργεί παράλληλα με:
www.brodimas.gr
Το κείμενο στην προμετωπίδα είναι από την εκκλησιαστική απογραφή των Ενετών (1696)
Επικοινωνία:
villadidimo@gmail.com
Γιώργος Νικ. Μπροδήμας

Αρχείο Αρθρων

Οικολογική Εναλλακτική Παρέμβαση Ερμιονίδας

Τοπικά

Δημοτικές Παρατάξεις

Αργολίδα

Μεγάλο Πρόβλημα: το 'Συμβόλαιο'

Αναρτώ σήμερα το κείμενο που ο Διοικητής της Μονής αναφέρει στην επιστολή του ως ‘συμβολαιογραφική πράξη’ ενώ ο τίτλος του είναι:

Εκθεση απογραφής Εκκλησιαστικού ακινήτου

Και τα θέματα που ανοίγονται μπροστά μας είναι πολλά, ιδιαίτερα σοβαρά και με επιπτώσεις πολύ πέρα από τα όρια της Κοινότητας Διδύμων και του Δήμου Ερμιονίδας.

Εχουν να κάνουν με το τι ακριβώς απογράφει ο διοικητής της Μονής, τα αγροτεμάχια είναι τρία και όχι ένα, με έκταση πάνω από 100 στρέμματα και όχι 42, τι ακριβώς διεκδικεί η Μητρόπολη εκεί, τι ψήφισαν οι τρεις τοπικοί σύμβουλοι στα Δίδυμα και οι δυο στο Δημοτικό Συμβούλιο,.

Εχει να κάνει επίσης με το αν αυτές οι πολιτικές συμπεριφορές έχουν να κάνουν με αγάπη και υποστήριξη της Μονής Αυγού ή με κάτι άλλο.

Και άλλα πολλά που θα τα πούμε σιγά – σιγά και, όπως πάντα, απόλυτα τεκμηριωμένα.

Πρώτα όμως τα επίσημα κείμενα, η επιστολή και το ‘συμβόλαιο, που τα υπογράφει ο διοικητής της Μονής. Αυτά θα αποτελέσουν κείμενα αναφοράς για πολλά σχόλια που θ ακολουθήσουν.

Πρώτα η επιστολή

και τώρα η Εκθεση απογραφής Εκκλησιαστικού ακινήτου

_

_

_

_

_

_

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>